Home » Beschrijving

Beschrijving

Dit gezellige vakantiehuisje is te huur voor 3 personen.

De ligging is erg rustig. Het huisje ligt in een 'erholungsgebiet'. Dit is een soort park met meerdere huisjes. Er zijn geen centrale voorzieningen. Er zijn diverse laantjes, aan elk laantje staan ongeveer 14 vrijstaande huisjes met veel groen ertussen. Aan het begin van elk laantje is een centrale parkeerplaats. Het laantje is een voetpad dus er kunnen geen autos komen. Ons huisje is het eerste huisje aan de parkeerplaats. Het grote voordeel is dat u niet al uw spullen over het pad naar het huisje hoeft te sjouwen. De meeste huisjes zijn weinig bezet dus u hoeft niet bang te zijn voor herrie.

Het is erg groen met veel bomen, hier komen ook veel dieren op af. Zoals vele soorten vogeltjes en de eekhoorntjes komen op het terras in de hoop op wat lekkers van u! Omdat ons huisje aan de buitenkant ligt heeft u vanaf de woonkamer en het terras een prachtig weids uitzicht!

Het huisje zelf heeft een oppervlakte van 50 m2.
Er is een woonkamer met een heerlijke houtkachel, gebruik van hout is bij de prijs inbegrepen!
Er is een tv met BVN (combinatie van Nederlandse en Belgische programmas) en diverse duitse, franse en andere zenders. 
Slaapkamer met een 2 persoonsbed, kaptafel met spiegel en een grote linnenkast.
(Kinder) slaapkamer met een 1 persoonsbed.
Badkamer met douche, wastafel en toilet.
Vanuit de woonkamer kunt u met een afstapje naar de keuken/eetkamer, die van alle gemakken en comfort is voorzien zoals, magnetron, snackoven, electrische kookplaat, koelkast met vriesvak.
Tuinoppervlakte is 500m2. In het open tuinhuisje vindt u 6 tuinstoelen met, barbeque en een slee.
In de tuin bevindt zich een droogmolen met wasknijpers.

Vanuit het huisje is het 5 minuutjes lopen en dan bent u in de uitgestrekte bossen!

Lissendorf is een rustig dorp met 1400 inwoners. Hier vindt u een bakker, cafe, pinautomaat, apotheek, treinstation en een kleine supermarkt.
In Junkerath kunt u de grotere boodschappen inslaan bij oa Aldi,Lidl,Rewe en Edeka. Hier is ook een benzinepomp. Dit is ongeveer 6 km verderop.

De afstand 's-Hertogenbosch-Lissendorf is 240 km.